Star Force vzw

Bernheimlaan 89
B-9050 Gentbrugge
Belgium
info@starforce.be

Ondernemingsnummer
0870.908.461

Bankrekening ING
320-0154482-31

Internationaal IBAN
BE04 3200 1544 8231
BIC BBRUBEBB

 

Missie

De vereniging heeft als doel evenementen, shows, optredens, presentaties, fuiven, beurzen, geleide bezoeken, wedstrijden, kwissen en soortgelijke evenementen in het algemeen, maar ook in het kader van Star Wars en Science Fiction in het bijzonder, te organiseren, animeren of te begeleiden.

Da's een mond vol. En de afgelopen vijf jaar hebben we een prachtig palmares opgebouwd. Kijk maar eens op onze portfolio. We zijn er erg trots op.

Ons motto was 'making events unforgettable...' en dat waren ze stuk voor stuk. En in die afgelopen vijf jaar konden wij rekenen op de medewerking van tientallen vrijwilligers die hun vrije tijd investeerden in deze onvergetelijke events.

Maar de tijd is gekomen om het rustiger aan te doen. We willen ons ook met andere dingen bezig houden. Daarom hebben we besloten niet langer externe events aan te nemen, met uitzondering van FACTS in Gent omdat dat een goede traditie geworden is, alsook misschien in de toekomst nog eens een eigen event wanneer de tijd er rijp voor is.

We bedanken de vrijwilligers die ons vijf jaar lang hebben ondersteund. We bedanken de organisatoren die ons hun vertrouwen schonken en we bedanken de bezoekers voor de mooie complimenten die we in ontvangst mochten nemen.

Het is mooi geweest.

Zeg maar... unforgettable.