Star Force vzw

Bernheimlaan 89
B-9050 Gentbrugge
Belgium
info@starforce.be

Ondernemingsnummer
0870.908.461

Bankrekening ING
320-0154482-31

Internationaal IBAN
BE04 3200 1544 8231
BIC BBRUBEBB

 

Portfolio

Dit is een overzicht van de events die we de afgelopen 5 jaar georganiseerd of logistiek ondersteund hebben.

Het belangrijkste event - datgene waar alles mee begon - is Star Force 2005. Daarom hebben we een speciale 'tribute'-pagina ontworpen van dat event. U kan hem hier bezoeken.

17/10/2009 FACTS 2009
Het was weer de moeite!

28/03/2009 KIWANIS-FORCE-EVENT
Kiwanis en SFE hebben voor het eerst de handen in elkaar geslagen om een fantastisch charity event in elkaar te boksen.


13/10/2008 FACTS 2008
De 18e editie van FACTS verwelkomde Paul McGillion, Cliff Simon en Morena Bacarin uit Stargate, alsook Silas Carson uit Star Wars en Richard Hatch uit Battlestar Galactica.


13/10/2007 FACTS 2007
De 17e editie van deze geweldige beurs was opnieuw een voltreffer. Meer dan een kilometer lang was de totale ruimte aan tafel met dealers waar iedereen wel iets van zijn gading kon vinden. En de guest stars trokken weer honderden handtekeningenverzamelaars. Superster Jean Claude Van Damme kwam zelfs langs, tot grote vreugde van de fans!


15/04/2007 FUNIVERSUM
De eerste editie van deze nieuwe show was meteen een schot in de roos.  450 bezoekers op een bloedhete dag.  Het event deed zijn naam alle eer aan: iedereen heeft heel wat FUN beleefd. 


14/10/2006 FACTS 2006
Het 2e weekend van oktober is traditioneel gereserveerd voor de FACTS-conventie.  Letterlijk duizenden fans van Fantasy, Anime, Comics, Toys en Space zakken dan af naar Gent.  Zoals gebruikelijk waren er guest stars die graag een foto voor de bezoekers signeerden.  Star Force Events was verantwoordelijk voor de volledige omkadering van de acteurs en heeft zich met verve van zijn taak gekweten. 


01/10/2006 BOOKS N FANTASY
Zondag 1 oktober 2006 trakteerde het team van Star Force Events in het kasteel van Hélécine de liefhebbers van Fantasy op een (letterlijk) fantastisch en literair evenement.


23/09/2006 PASSIONS
Passions is één van de grootste verzamel-beurzen in de Benelux en biedt voor elk wat wils, van splinternieuw speelfiguur tot klassieke comics die je nergens anders nog op de kop kan tikken.  Star Force Events zorgde dat Boba Fett uit Star Wars te gast was.


18/06/2006 ZABOYZ CONCERT

Star Force Events is van alle markten thuis. Dat bewezen we op zondag 18 juni door de boysband Zaboyz uit te nodigen voor een exclusief verjaardagsfeest in Neupré, nabij Luik. Jarige van dienst was de tienjarige Elisa. Meer dan 55 kinderen en 20 volwassenen waren aanwezig voor dit gebeuren. Ook zij werden tot op het laatste moment in het ongewisse gelaten over wie nu de 'special guests' waren die kwamen optreden. Toen éénmaal de groepsleden tevoorschijn kwamen, was het enthousiasme enorm en iedereen danste en zong luidkeels mee. Na het concert was er nog een handtekeningensessie en een photoshoot voor alle aanwezigen.


26/11/2005 REBEL SCUM EVENT
De Britse acteur Barrie Holland kennen we vooral uit Star Wars - Return of the Jedi, waar hij in de scene op Endor Han Solo en Princess Leia gevangen neemt met de beruchte one-liner: ‘You rebel scum!’  Star Force Events organiseerde op zaterdag 26 november 2005 het ‘Rebel Scum Event’, waarbij 30 genodigden Barrie Holland konden ontmoeten en een handtekening scoren, maar ook een gezellig praatje konden maken. We keken ook samen naar de film ‘Return of the Jedi – Special Edition’ in Cinedream en rondden de avond af met een heerlijk 4-gangen menu in het toprestaurant De Zoute Deugeniet.


16/11/2005 DVD RELEASE EVENT

Fox Belgium, Aries en Star Force Events organiseerden samen het 'Revenge of the Sith'-DVD-Release Event.  Er waren maar liefst 240 aanwezigen, die onder de kundige leiding van Stuntmaster Olivier Bisback een duel ingestudeerd kregen voor de wereldrecordpoging lightsaberduel. Dit was nog nooit eerder ondernomen. Na afloop stelde de gerechtsdeurwaarder vast dat het record gehaald werd door niet minder dan 129 Jedi Warriors!  Proficiat!  Als prijs kregen alle Jedi hun lightsaber mee naar huis, alsook een souvenir foto van Star Force Events, die niet minder dan 15 figuranten liet opdraven.


20/10/2005 PHILIP MORRIS 'NEXT' EVENT
Philip Morris, bekend tabaksfabrikant, lanceert een nieuw product onder de naam 'Next' en organiseerde voor haar verkopers een leuk evenement in Antwerpen.  Star Force Events mocht voor de omkadering zorgen en dompelde het geheel onder in een sci-fi sausje. De sfeer was top en het feestje duurde tot een eind in de nacht.


17/10/2005
REVENGE OF THE SITH DVD PRESS JUNKET
Star Force Events nam niemand minder dan Matthew Wood, aka General Grievous, mee naar de persvoorstelling van de DVD van de laaste Star Wars film.  Hij kon de journalisten zeer gedetaileerd toelichten hoe de film tot stand kwam.  Star Force Events was verantwoordelijk voor zowel de ontvangst van Matthew Wood als de animatie op de persvoorstelling


15/10/2005 FACTS 2005

Het 3e weekend van oktober is traditioneel gereserveerd voor de FACTS-conventie.  Letterlijk duizenden fans van Fantasy, Anime, Comics, Toys en Space zakken dan af naar Gent.  Zoals gebruikelijk waren er guest stars die graag een foto voor de bezoekers signeerden.  Star Force Events was verantwoordelijk voor de volledige omkadering van de acteurs en heeft zich met verve van zijn taak gekweten.
 

04/07/2005
DEEP IMPACT MISSION
Op maandag 4 juli 2005 ging in het Europlanetarium te Genk een evenement door in het kader van de Deep Impact Mission. De crew van Star Force Events heeft dit gebeuren mee ondersteund en was de hele dag in de weer om de bezoekers te entertainen met 10 Star Wars figuranten, een heuse Speeder Bike en E-Web Cannon op ware grootte. Ook een prachtig schaalmodel van de X-Wing Fighter was te zien. Heel wat mensen lieten zich maar wat graag fotograferen met onze figuranten of trokken zelf een filmkostuum aan.


22/05/2005 STAR FORCE 2005
Dit was ons allereerste 'in-house' event, georganiseerd in samenwerking met Kinepolis Gent, ter gelegenheid van de release van Star Wars Episode III: Revenge of the Sith.  De opbrengst werd geschonken aan de Cliniclowns.  We hadden gerekend op 600 bezoekers, maar mochten uiteindelijk maar liefst 1138 mensen verwelkomen.  Een shot in de roos!


12/05
/2005 MEDIAGEKTE
Het programma 'Koppen' op 'één' zond een programma uit, gewijd aan onder meer het Star Force Event. 
'Het Laatste Nieuws' en 'De Morgen' stonden bol van de berichten over onze voorzitter Mark en zijn passie voor Star Wars.  Ook op Radio2 deed Mark zijn ding.  Uiteraard kwam ook hier het Star Force Event aan bod.


15/04
/2005 GUNK TV
Mark & Michel doken vandaag de studio van Gunk TV in voor opnamen voor het TMF programma, waarin het Star Force Event aan het grote publiek wordt voorgesteld.  Uitzendingen waren er op 24 en 30 april en 3 mei 2005.  Duizenden jongeren zagen dit programma en kochten onmiddellijk hun ticket voor dit event (22 mei 2005). Er werd ook meteen een promotiefilmpje gemaakt voor het Gunk TV gebeuren met Star Wars acteurs op 21 mei 2005 in de Gunk Store te Antwerpen, alsook enkele shots die zullen dienen om reclameblokken aan te kondigen.


18/12/2004 MICHAEL KINGMA
Nog voor Star Force effectief was opgericht werden we reeds een eerste keer ingeschakeld door Scarlet Vilvoorde, de basketbalploeg waar Michael Kingma speelt.  Kingma is tevens te zien als General Tarfful in Star Wars Episode III, Revenge of the Sith.  De club wou animatie om hun nieuwe speler, Michael dus, in de bloemetjes te zetten.  Nadien volgde nog een signeersessie met Michael.


31/08/2004 STAR WARS DVD
Fox Belgium, de verdeler van de Star Wars DVD's, wilde voor de persrelease een acteur op bezoek.  Star Force zorge voor de aanwezigheid van Dave Prowse, die Darth Vader speelt in de films.  Star Force zorgde er ook voor dat de interviews in goede banen werden geleid.  Nadien volgde nog een signeersessie met Dave.


21/04/2004 LOTR CONCERT

Heel wat mensen kwamen naar het Lord of the Rings concert in het Sportpaleis te Antwerpen.  Menig fan wilde Howard Shore, de dirigent, ook graag ontmoeten en een handtekening van de man bekomen.  Dit is het soort event waar Star Force altijd scoort.

Klik op de affiche hieronder voor een eerbetoon aan Star Force Event 2005, het event waar alles mee begon.Enkele snapshots